Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Geluidsschermen

Geluidspanelen

Voor binnen en buiten 

Geluidswerende binnentoepassingen

Onze geluidswerende binnentoepassingen zijn nagenoeg volledig op maat van uw project, wensen en verwachtingen.

Het doel van deze constructies is het minimaliseren van transfergeluiden, onze constructies om maat dienen dus om het geproduceerde geluid binnen of buiten te houden.

Dit doen we vb door het doubleren van binnenmuren en/of plafonds met 1 open zijde verwerkt naar de geluidsbron.

Afhankelijk van de toepassing (geluid binnen-of buiten houden) kan er gekozen worden voor een afwerking met een micro geperforeerd akoestisch doek (verkrijgbaar in meerdere kleuren en desgewenst fotoprints) of een schilderklare afwerking.

Diverse toepassingen zijn mogelijk, alsook het dubbelzijdig geluidsabsorberend met een extra performante geluidswerende kern naar de bron een harde kern en akoestische kern, dit voor een optimaal resultaat zowel op het vlak van transfergeluiden als het verbeteren van het eigen akoestisch klimaat.

Samen met het doubleren zijn vaak ook aanpassingen aan elektriciteit en/of verlichting gewenst, hierdoor bekijken we deze uitdagende projecten steeds in het kader van een geluidswerende totaaloplossing.

Dankzij eigen productie-en montage teams kunnen we u volledig ontzorgen en nemen we uw project vast van A tot Z

0