Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Geluidsschermen

Geluidspanelen

Voor binnen en buiten 

Begroeibare geluidsschermen reduceren het C02 gehalte

Ons gamma geluidswerend​e begroeibare geluidsschermen verdelen we onder in 2 onderverdeling is op basis van hun testrapporten en specifieke toepassingen.

We maken een onderscheid tussen ons TOP-en PRO Line gamma
TOP-line:

Een gamma van groene geluidsschermen of ook wel begroeibare geluidsschermen dat reeds sinds meerdere jaren zijn dienst heeft bewezen bij diverse toepassingen.

Geluidswerende projecten aan carwashes, parkings, rondom pompinstallaties, tankstations en vele particuliere tuinen. 

Dankzij de begroeibare eigenschappen van deze panelen zijn deze prima stand alone of na enkele jaren volledig weggewerkt door de aangebrachte beplanting.

Deze geluidsschermen lenen zich in het bijzonder voor particuliere toepassingen en/of professionele toepassingen waar een efficiënt doch esthetisch resultaat dmv begroeiing wenselijk is.(vb parkings van oa: Colruyt, Lidl, Aldi en diverse retailgroeperingen)
Met gemeten en feitelijke dB reducties (na installatie) tussen de 14 en 23dB heeft het TOP-line gamma de ambitie om tot wel 60% van uw geluidsbeleving te reduceren.
​Dankzij een exclusief en/of preferred partnership met fabrikanten en toeleveranciers bieden we binnen het TOP-line segment een mooi gamma aan van zowel onze eigen in-house ontwikkelde en geproduceerde begroeibare panelen, als deze uit het gekende Lapinus - Noistop Steel en Noistop Color gamma.
Beide gamma's hebben meerdere geluidswerende groenscherm toepassingen en diverse esthetische mogelijkheden. 


Ecologische geluidspanelen uit de PRO-line 

De Alufera geluidsschermen plaatsen we zowel in particuliere tuinen die geluidshinder ondervinden van oa: luidruchtige buren, pompen, speelterreinen, hinder door treinen en verkeerslawaai.Voor onze B2B klanten zijn onze Alufera panelen dan weer de referentie op het vlak van het beperken van geluidshinder door professionele activiteiten zoals vb hinder door laad-en loskades, zware industriële bedrijvigheid en het creëren van een meerwaarde bij uitdagende bouw en infra- projecten.

Voor de installatie van deze geluidsschermen maken we een onderscheid tussen onze Alufera panelen en onze Alufera - Combi panelen. 

De Alufera geluidsschermen bouwen we op met minimaal IPE of HEA 160 profielen, onze Alufera- Combi geluidsschermen bouwen we dankzij een aangepaste koppeling op, met onze zware en tot diep in de kern geïmpregneerde klasse 4 H-houtprofielen.

De afwerking van de panelen is naar keuze met een groen of zwart beschermnet of vb een optioneel aangebrachte, versterkte kokosmat (dewelke bovenop de basis beschermnet structuur is aangebracht), ook het printen van logo's, parking aanwijzingen zijn mogelijk.

Vaak voorkomend is dat de geluidsschermen begroeid worden met klimplanten, vooral de kokosvariant leent zich door het sneller hechten van de klimplant wortels hier toe.

Dankzij de samenstelling van de panelen en de aanwezige begroeiing, zijn deze geluidsschermen zeer bevorderlijk voor het reduceren van CO2, vandaar dat we bij dit soort geluidsscherm vaak de term, groene geluidsschermen hanteren.

De geluidsschermen zijn door hun efficiëntie, moduleerbaarheid en uitvoeringsmogelijkheden zeer breed inzetbaar